Промоутер Ф’юрі пророкує Усику проблеми

Читать на русском
Автор
Френк Уоррен нагадав про удар Дюбуа нижче за пояс Усику
Френк Уоррен нагадав про удар Дюбуа нижче за пояс Усику. Фото www.boxingscene.com/

Френк Уоррен не сумнівається в успіху свого підопічного

Промоутер чемпіона за версією WBC Тайсона Ф’юрі Френк Уоррен зізнався, що вважає "Циганського короля" найкращим у світі та висловив упевненість у його перемозі над українським важковаговиком Олександром Усиком. Українець, на думку Уоррена, має слабкі місця.

Уоррен нагадав про удар Дюбуа в бою з Усиком, який вважає завданим за всіма правилами. Тоді Уоррен негайно подав протест, але він був відхилений, нагадує Boxing Scene.

"Дюбуа вже показав, що Усику можна завдати пошкоджень, можна створити йому проблеми. Подивимося, чи зможе Тайсон скористатися цим. Але я вважаю Ф’юрі найкращим суперважкоатлетом світу, я ставлю тільки на нього. Якби я вважав, що він може програти, то умовляв би Тайсона відмовитися і вийти з поєдинку", — цитує слова Уоррена видання.

Також Уоррен висловився про свого підопічного, зазначивши, що не сумнівається у перемозі Ф’юрі: "Я абсолютно вірю в нього. Я думаю, що він найкращий важковаговик. Я знаю, очевидно, що люди відчувають, що після останнього бою з Нганну залишилися деякі питання. Але, для мене у нього був вихідний, коли він виграв бій. Я бачив, як бійці відпочивали і зазнавали поразки. Він же виграв бій. Подивимося, що буде цього разу".

Нагадаємо, бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Ф’юрі та Усиком відбудеться 18 травня. Спочатку поєдинок планувався на 17 лютого, але його було перенесено через травму британця.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу