Ф’юрі під українським прапором показав розбите око (відео)

Читать на русском
Автор
977
Тайсон Ф’юрі показав наслідки своєї травми
Тайсон Ф’юрі показав наслідки своєї травми. Фото instagram.com/queensberrypromotions

Британцеві потрібен час, щоб відновитись

Непереможний чемпіон світу з боксу у гевівейті Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) після перенесення супербою з Олександром Усиком (21-0, 14 КО) зробив звернення до вболівальників. Цікаво, що британець був одягнений у футболку з українським та британським прапорами на серці.

Відповідний коментар "Циганський король" розмістив на своїй сторінці в Instagram. Британець подякував організаторам шоу за можливість вийти на ринг, а також показав своє розсічення, через яке він міг втратити можливість боротися за титул абсолютного чемпіона світу.

"У нас нова дата поєдинку. Великий привіт Туркі Аль аш-Шейху за те, що ця нова дата була названа так швидко. У житті іноді відбуваються погані речі, але не можна дозволяти цьому вибити тебе з колії. Продовжуємо рухатися вперед.

Усик там уже скиглить: "Тайсон хоче піти на пенсію". Жодної пенсії, в**одок! Я тебе нокаутую! Вирублю тебе! 18 травня, нова дата, пряма трансляція та ексклюзивно із Саудівської Аравії”, – заявив Ф’юрі.

Нагадаємо, бій за титул абсолютного чемпіона світу мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Тайсон отримав травму під час спарингу з хорватським суперважком, через що шоу 17 лютого було скасовано. Пізніше боксери погодились провести поєдинок 18 травня.