"Не треба скиглити": Усик вперше відреагував на скасування бою з Ф’юрі (відео)

Читать на русском
Автор
626
Олександр Усик в Іспанії
Олександр Усик в Іспанії. Фото instagram.com/usykaa

Чемпіон продовжує тренування, попри скасовування поєдинку

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі українець Олександр Усик (21-0, 14 КО) вперше прокоментував скасування поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу з британцем Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО), який має титул WBC. Напередодні "Циганський король" отримав травму.

Відповідний коментар українського чемпіона наводить координатор фандрейзингової платформи президента України United 24 Ярослава Гресь в Instagram. Вона попросила боксера записати відео про те, як він переживає зрив головного поєдинку в кар’єрі.

"Дорогі друзі, всім доброго, гарного, неймовірного дня. У мене неймовірна субота. Я вже зробив всю роботу, і зараз я трошки відпочиваю. Друзі, труднощі нам даються для того, щоб ми їх проходили. А якщо ми будемо нити, коли нам складно, ми просто будемо нитиками. Всім добра, рухаємося далі”, – сказав Усик.

Нагадаємо, бій Усик — Ф’юрі мав відбутися 17 лютого. У команді українця ведуть переговори з обов’язковим претендентом на титул IBF Філіпом Хрговичем із Хорватії, проте організатори шоу, схоже, хочуть перенести вечір боксу на іншу дату. Додамо, що Тайсон відновлюватиметься від травми близько 90 днів. Напередодні у мережі з’явилося відео, як "Циганський король" отримав розсічення.