Чи зіграє Довбик проти "Реала": стали відомі результати обстеження

Читать на русском
Автор
Артем Довбик встигає відновитися до матчу лідерів чемпіонату Іспанії
Артем Довбик встигає відновитися до матчу лідерів чемпіонату Іспанії. Фото twitter.com/GironaFC

Обстеження унеможливило пошкодження меніска в українського легіонера

Нападник "Жирони" Артем Довбик встигне відновитися до матчу лідерів турнірної таблиці чемпіонату Іспанії — з мадридським "Реалом", у 24-му турі Примери. Український форвард не має травми меніска, як побоювалися раніше, а медичний штаб працює над усуненням дискомфорту в коліні, який зазнав гравець.

Це чудова новина для каталонської команди, яка постраждала від відсутності українського легіонера в останньому матчі чемпіонату, зазначає Mundo Deportivo.

Також Довбик відповів на запитання "Трибуни" чи гратиме він із "Реалом": "Це таємниця", сказав гравець.

Довбик травмувався на тренуванні "Жирони" минулого тижня. Тренерський штаб вирішив поберегти гравця і не включив у заявку на матч із "Реалом Сосьєдад" (0:0). Пізніше головний тренер каталонців Мічел розповів, що травма українця не надто серйозна.

В активі Довбика 24 матчі за клуб цього сезону у всіх турнірах. Нападник забив у них 14 голів та віддав 8 результативних передач. Цього сезону Довбик тричі претендував на звання найкращого гравця місяця в Ла Лізі. У грудні Артем виграв цю номінацію.

"Жирона" посідає друге місце у Примері, відстаючи від "Реала" на два очки. Матч лідерів цьогорічного чемпіонату Іспанії відбудеться у Мадриді 10 лютого.

Раніше Довбік забив фантастичний хет-трик у ворота "Севільї" за 6 хвилин.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу