Довбик пошив Рамоса у дурні: чемпіон світу у відповідь хотів зламати українця (відео)

Читать на русском
Автор
1285
Артем Довбик
Артем Довбик. Фото twitter.com/GironaFC

Українець проводить блискучий сезон в Іспанії

Український футболіст "Жирони" Артем Довбик провів свій найкращий матч у сезоні, забивши 3 голи "Севільї" (5:1). Іспанські ЗМІ зазначили, що нападник збірної України переграв центрального захисника гостей Серхіо Рамоса, який сім разів входив до символічної збірної сезону від УЄФА.

Видання AS, публікуючи відео моментів матчу "Жирона" — "Севілья", назвало Довбика найкращим гравцем Ла Ліги на рівні із зірковим півзахисником "Реала" Джудом Беллінгемом. Також в Іспанії підкреслили, як Артем легко розібрався з чемпіоном світу Рамосом.

У моменті з третім голом Довбик один в один обійшов Рамоса, залишивши пошивши того в дурні, і потужним ударом прошив голкіпера. Колосальний досвід Серхіо не допоміг йому впоратися зі швидкістю українця. Пізніше Рамос врізав Довбику по нозі, порвавши гетри.

Відеоогляд матчу "Жирона" — "Севілья"

Додамо, що Довбик за підсумками матчу із "Севільєю" разом із Беллінгемом очолює бомбардирську гонку в Ла Лізі (14 голів). Крім того, Артем лідирує у чемпіонаті Іспанії за системою гол+пас (14+5).

Раніше повідомлялося, що Довбик опинився в топ-10 бомбардирів Ла Ліги, які швидше за інших забили 10 голів у вищому дивізіоні чемпіонату Іспанії. Додамо, що за гравцем збірної України стежать три топ-клуби з Італії.