Довбик отримав третю поспіль нагороду в Іспанії

Читать на русском
Автор
Довбик знову став найкращим у "Жироні"
Довбик знову став найкращим у "Жироні". Фото УАФ

Гравця втретє поспіль визнали найкращим футболістом місяця у "Жироні"

Іспанська "Жирона" оголосила переможця голосування серед уболівальників команди з визначення найкращого футболіста січня 2024 року.

Це почесне звання третій місяць поспіль отримав футболіст збірної України Артем Довбік. Раніше він вигравав цей приз у листопаді та грудні 2023 року.

У січні Артем провів за каталонців шість матчів, у яких забив три голи та віддав дві результативні передачі. Всього цього сезону Довбик провів 21 матч у складі "Жирони", забивши 14 голів віддавши 5 результативних передач.

Довбик перейшов до "Жирони" у серпні 2023 року за 7 млн євро (50 % контракту), термін контракту розрахований на 5 років, трансфер став найбільшим в історії клубу. Суму буде розподілено між українським клубом та датським "Мідтьюлланном", де форвард виступав раніше.

Раніше стало відомо, чи зіграє Довбік у матчі лідерів чемпіонату Іспанії — "Жирони" та "Реала". Гра першої та другої команд турнірної таблиці Ла Ліги відбудеться у суботу, 10 лютого, у Мадриді. У минулому матчі Довбик залишив Рамоса у дурнях, після чого чемпіон світу у відповідь хотів зламати українця.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу