Довбик забив фантастичний хет-трик у ворота "Севільї" за 6 хвилин: відео голів

Читать на русском
Автор
1248
Артем Довбик Новина оновлена 21 січня 2024, 22:54
Артем Довбик. Фото twitter.com/GironaFC

Українець вразив своєю скорострільністю

У неділю, 21 січня, український футболіст "Жирони" Артем Довбик забив 3 голи за 6 хвилин у чемпіонаті Іспанії сезону 2023/24 у ворота "Севільї". Напередодні Артем став найкращим за системою гол+пас у Ла Лізі.

Футболіст збірної України відзначився голами на 13, 15 та 19 хвилинах зустрічі. За інформацією MisterChip, хет-трик Довбика у ворота "Севільї" — другий найшвидший у поточному сезоні Ла Лізі (6 хвилин 32 секунди). Форвард "Альмерії" Луїс Суарес Чарріс у грі 8 туру чемпіонату Іспанії забив 3 голи у ворота "Гранади" (3:3) за 5 хвилин та 25 секунд.

Українець на 13-й хвилині поєдинку головою замкнув навіс Савіо з лівого флангу. Ще через 2 хвилини йому асистував Порту. Ну а третій гол Артем забив, продемонструвавши свою індивідуальну майстерність, потужно пальнув прямо у кут воріт з лінії штрафного майданчика.

Ще один гол у ворота "Севільї" оформив українець Віктор Циганков, який у 2 таймі замкнув у дотик простріл Савіо. Гра завершилася з рахунком 5:1 на користь "Жирони".

За підсумками цього матчу "Жирона" знову вирвалася у лідери Ла Ліги, випереджаючи "Реал" на одне очко. До речі, мадридці 21 січня зі скандалом обіграли "Альмерію" (3:2).

Раніше повідомлялося, що Довбик опинився в десятці найкращих бомбардирів Ла Ліги, які найшвидше забили 10 голів у вищому дивізіоні чемпіонату Іспанії.