Постраждали ще двоє людей: нові подробиці нападу на українських баскетболістів

Читать на русском
Автор
Володимир Єрмаков грав за юнацьку збірну України Новина оновлена 13 лютого 2024, 14:31
Володимир Єрмаков грав за юнацьку збірну України. Фото fbu.ua

15-річний злочинець порізав руки ще двом неповнолітнім

Під час нападу на двох українських баскетболістів, коли загинув 17-річний гравець юнацької збірної України Володимир Єрмаков, а його 18-річний товариш по команді вижив, постраждали ще двоє підлітків.

Злочинець також поранив 13-річну дівчинку з Лівану та 14-річного школяра із Сирії, які хотіли допомогти українцям. Їм він порізав руки, а українців дев’ять разів ударив ножем у живіт та груди, повідомляє BILD.

"Це незбагненний вчинок, абсолютно безглуздий. Нападник навмисно шукав конфлікту зі значно старшим, високим і атлетично складеним українцем, а потім негайно і безжально застосував ніж. Його явно не хвилювало, що він може когось вбити. Під час арешту він не виявив. ніяких ознак каяття. Мабуть, він заціпенів від численних кримінальних злочинів та зіткнень з поліцією", — розповіли німецькому виданню в місцевій поліції.

До цього нападу 15-річний підліток скоїв безліч інших злочинів і перебував на обліку в поліції.

Єрмаков та його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду "ART Giants" (U-19) із Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу