Лунін на перших шпальтах іспанських ЗМІ — можуть запропонувати новий контракт у "Реалі"

Читать на русском
Автор
554
У грі проти "Лейпцига" Лунін не пропустив жодного голу
У грі проти "Лейпцига" Лунін не пропустив жодного голу. Фото https://twitter.com/realmadrid

Український голкіпер провів бездоганний матч проти РБ "Лейпциг"

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін чудово проявив себе у матчі Ліги чемпіонів з "Лейпцигом" і навіть, ймовірно, заслужив новий контракт у своєму клубі. Про чудову гру українського голкіпера пишуть іспанські ЗМІ.

За останні кілька місяців Лунін повністю змінив свій статус у клубі, зазначає Relevo. Якщо раніше у команді не були впевнені щодо майбутнього українця, то зараз "вершкові" хочуть залишити Луніна і навіть готові запропонувати йому новий контракт із більшою зарплатою, щоб переконати Андрія залишитися.

Українець, який закінчив гру з дев’ятьма сейвами, що не вдавалося воротарям "Реала" з часів Тібо Куртуа у фіналі ЛЧ-2022 року, провів один із найкращих матчів у своїй кар’єрі на "Ред Булл Арені", наголошує також видання.

Про те, що Лунін продовжує "рости від матчу до матчу", пише і видання ABC. "Він дуже добре зіграв. Можна сказати, що це була видатна гра, тому що він мав рацію в кожній ситуації. Зараз він дуже мотивований, і гра надає йому впевненості", зазначає автор статті.

А El Mundo зазначає: "Лунін, врятував вечір і перемогу, зробивши дев’ять сейвів у грі, в якій Анчелотті довелося співпереживати тривожній травмі нападника Брахіма. Через три тижні — матч у відповідь. Тест пройдено".

Напередодні стало відомо, що автобус з гравцями "Реала" потрапив у ДТП дорогою до Лейпцигу.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу