Лунін не допоміг: "Реал" не зміг обіграти аутсайдера чемпіонату Іспанії (відео)

Читать на русском
Автор
Андрій Лунін
Андрій Лунін. Фото twitter.com/realmadrid

Український воротар не зумів залишити свої ворота "сухими"

У неділю, 18 лютого, "Реал" у рамках матчу 25-го туру чемпіонату Іспанії сезону 2023/24 приймав "Райо Вальєкано". Український воротар Вершкових Андрій Лунін нещодавно виграв конкуренцію в іспанця Кепи Аррісабалаги.

Поєдинок, який проходив у Мадриді на стадіоні "Кампо-де-Вальєкас", завершився з рахунком 1:1. Про це повідомляє "Телеграф".

На швидкий гол Хоселу господарі відповіли влучним ударом Рауля Де Томаса з пенальті, який був призначений за гру рукою Едуарду Камавінги. Лунін відбити удар із 11 метрів не зумів. Цього сезону на рахунку 25-річного голкіпера 17 поєдинків на клубному рівні та 13 пропущених м’ячів, 8 матчів українець відіграв на нуль.

Цей результат дозволив "Райо Вальєкано" піднятися на 14-е місце у турнірній таблиці Ла Ліги, "Реал" лідирує, випереджаючи "Жирону", що йде другою, на 6 очок.

Раніше повідомлялося, що керівництво "Реала" виставило ультиматум Луніну. Гравцеві запропонували нову угоду, а у разі відмови Андрій наприкінці цього сезону буде проданий до іншої команди. Нагадаємо, на початку року Королівський клуб підписав ще одного українського воротаря.