"Караван лає — збірна України їде додому": добірка мемів про виліт нашої команди з Євро-2024

Читать на русском
Автор
Збірна України Новина оновлена 27 червня 2024, 18:49
Збірна України. Фото facebook.com/uafukraine

Збірна України достроково покинула турнір, не зумівши пробитися до плей-офф

У середу, 26 червня, збірна України провела останній матч Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва зіграли внічию з командою Бельгії та не зуміли пробитися у плей-офф, 1/8 фіналу.

Інтернет одразу наповнили жарти про провальний виступ нашої команди. "Телеграф" зібрав добірку мемов про збірну Реброва.

Нагадаємо, що наша команда на Євро-2024 спочатку крупно програла збірній Румунії (0:3), потім здобула вольову перемогу над Словаччиною (2:1), а в останньому турі їй потрібно було обігравати команду Бельгії, щоб не залежати від суперників щодо питання виходу у плей-оф. Проте команда Бельгії втримала нічию — 0:0.

Таким чином, українці залишилися на останньому місці в групі, при тому, що всі команди набрали по 4 очки. У збірної України найгірша різниця м'ячів через великий програш у першому матчі команді Румунії. Наша команда стала першою в історії Євро, хто не потрапив до плей-оф із 4 набраними очками на груповому етапі.

Як повідомляв "Телеграф", раніше збірна Грузії зганьбила Португалію з Роналду на Євро-2024. Також раніше стала відома сітка плей-офф турніру.