Грузія зганьбила Португалію з Роналду на Євро-2024 (відео)

Читать на русском
Автор
553
Кріштіану Роналду Новина оновлена 27 червня 2024, 00:28
Кріштіану Роналду. Фото x.com/selecaoportugal

"Європейські бразильці" достроково виграли групу

У середу, 26 червня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу відбулися завершальні ігри групової стадії. Закривали програму ігрового дня Грузія та Португалія.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Грузія — Португалія. Поєдинок завершився сенсаційною перемогою грузинів із рахунком 2:0. Лідер португальців Кріштіану Роналду вийшов у старті, але забити не зумів.

Грузія — Португалія — 2:0

Матч закінчено.

57 хв. Гол! Мікаутадзе реалізував 11-метровий.

2 хв. Гол! Кварацхелія відкрив рахунок у грі.

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Португалія вже забезпечила собі вихід у плей-офф ЧЄ-2024 з першого місця, а тому на гру з грузинами, схоже, вийде "другий склад". Чи зможуть грузини обіграти дубль португальців невідомо, проте лише перемога виведе цю скромну команду у плей-оф чемпіонату Європи. У паралельній грі групи F зустрінуться Чехія та Туреччина.

Матч Грузія — Португалія покажуть в Україні, щоправда, за перегляд поєдинку доведеться заплатити. Додамо, що гра відбудеться у Гельзенкірхені на Арені "Ауф Шальке".

Нагадаємо, на Євро-2024 Грузія програла Туреччині (1:3), а потім зіграла внічию з чехами (1:1). Португалія, у свою чергу, здолала Чехію (2:1) та Туреччину (3:0).