Третій півфіналіст Євро-2024 визначився у серії пенальті (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 липня 2024, 22:20

Командам забракло 120 хвилин, щоб визначити переможця

У суботу, 6 липня, на чемпіонаті Європи-2024 із футболу завершився перший чвертьфінальний поєдинок ігрового дня. Збірна Англії зіграла зі Швейцарією.

Зустріч, що проходила у Дюссельдорфі на однойменній арені, завершилася з рахунком 1:1 (5:3 по пенальті) на користь Англії. Про це повідомляє "Телеграф".

Перша 45-хвилинка відверто розчарувала. Команди видали один із найнудніших таймів на турнірі. Друга половина могла б повторити першу, але швейцарці забили гол, який усе змінив. На 75-й хвилині Брель Емболо замкнув простріл із правого флангу. Після цього Леви "прокинулися" і відразу відігралися — Букайо Сака дальнім ударом вразив нижній кут воріт Червоних Хрестоносців.

У результаті зустріч перетекла в овертайми та серію пенальті, в якій перемогли англійці. Англія зіграє у півфіналі проти переможця дуелі Нідерландів та Туреччини.

Повний відеоогляд матчу Англія — Швейцарія:

Нагадаємо, збірна Англії на чемпіонаті Європи-2024 обіграла Сербію (1:0), зіграла внічию з Данією (1:1) та Словенією (0:0). У першому раунді плей-оф Леви з великими проблемами пройшли Словаччину (2:1).

Збірна Швейцарії на Євро-2024 обіграла Угорщину (3:1), зіграла внічию з Шотландією (1:1) та Німеччиною (1:1). У 1/8 фіналу Червоні Хрестоносці сенсаційно вибили Італію (2:0). Ознайомитись з розкладом та результатами всіх матчів чемпіонату Європи-2024 з футболу можна на сайті "Телеграф".