В Україні помітили найшвидший у світі універсал від Audi

Читать на русском
Автор
Audi RS6 Performance
Audi RS6 Performance. Фото kharkiv_cars

Автомобіль розганяється з нуля до сотні за 3 секунди

В Україні практично щотижня з’являються нові, ексклюзивні і розкішні автомобілі. Деякі з них заслуговують нашої особливої уваги.

Зокрема, нещодавно на дорогах нашої країни з’явився Audi RS6 Performance. Цей автомобіль 2023 року випуску показали на фото на інстаграм-сторінці kharkiv_cars.

Згідно з базою номерів, зареєстрували цей автомобіль тільки 27 грудня 2023 року. Його купили новим у дилера.

Що відомо про Audi RS6 Performance

Audi RS6 Performance базується на звичайній Audi A6 Avant, але вона отримала значні покращення у ділянці двигуна, підвіски, дизайну та інших характеристик для ще більшої продуктивності. Автомобіль оснащений потужним двигуном у 630 кінських сил. Це 4.0-літровий бензиновий V8 з двома турбонаддувами. Зазвичай сюди встановлюється восьмишвидкісна автоматична трансмісія зі знаменитою системою повного приводу Quattro.

Модель відома як найшвидший універсал у світі. Вона розганяється з нуля до сотні всього за 3,4 секунди, а максимальна швидкість складає понад 300 км/год.

Візуально Audi RS6 Performance відрізняється спортивним та агресивним дизайном. Він має характерні елементи, такі як розширені арки коліс, специфічні диски, великий вихлопний патрубок та інші атрибути, які підкреслюють його спортивний характер.

Раніше "Телеграф" писав, що через аномальні морози одне з найбільших міст США перетворилося на "цвинтар Tesla". Станції швидкісних заправок раптово перестали працювати.