Через аномальні морози одне з найбільших міст США перетворилося на "цвинтар Tesla"

Читать на русском
Автор
848
Електрокари Tesla
Електрокари Tesla. Фото скриншот Youtube

"У нас тут купа мертвих роботів", — кажуть власники електрокарів

У центральну частину США прийшли морози. Стовпчики термометрів показують -25, а вночі і навіть більше.

Ці температури не є чимось незвичним для мешканців штату, проте стали екстремальними для найпопулярніших електромобілів у США. Через погіршення погодних умов раптово перестали працювати зарядні станції для електрокарів Tesla, кажуть на місцевому телеканалі FOX 32 Chicago.

Несправності зарядних станцій Tesla: подробиці

Через те, що власників електрокарів не попередили, що такі проблеми можуть виникнути, сотні машин просто залишаються покинутими на вулицях. Проблеми розпочалися ще у неділю, а впродовж тижня ситуація не змінилась.

У сюжеті місцевого ЗМІ йдеться про те, що місцеві жителі околиці Чикаго під назвою Ок Брук не можуть їздити ще з неділі. Десятки електрокарів стоять на зарядних станціях, інші — на обочинах дороги.

Один із власників Tesla, який не може зарядити свій електрокар ще з кінця минулого тижня, каже, що у них тут "купа мертвих роботів". Він також скаржиться, що у компанії не відповідають ні на електронні повідомлення, ні на дзвінки. Згодом журналісти також підтвердили це.

Вони звернулися до автомобільного експерта, який порадив, що можна зробити, коли на вулиці похолодало. Він каже, що усі електрокари чутливі до екстремального холоду. Водіям потрібно, перш ніж заряджати акумулятор, вмикати попереднє кондиціонування. Це дозволить нагріти салон. А власники Tesla можуть це зробити також через мобільний додаток.

Як раніше писав "Телеграф", на українському ринку з’явився новий бренд авто. На продаж виставили одразу 3 моделі з багатим оснащенням.