Названо найкращий сімейний седан 2024 року

Читать на русском
Автор
Honda Accord
Honda Accord. Фото autotrader

А ще цей автомобіль відомий економною витратою палива

Щороку близько 20 автомобільних експертів та журналістів Канади обирають найкращі автомобілі у 28 категоріях конкурсу AutoTrader Awards 2024. Це ті моделі, які вони б з легкістю могли порекомендувати своїм знайомим.

Серед сімейних седанів перше місце посіла Honda Accord. Це вже вшосте автомобіль японського виробника здобуває перемогу, пише видання Аutotrader.ca.

Минулого року Accord також посідала перше місце, проте це ще було авто зі старим стилем кузова. Незабаром Honda представила 10 покоління моделі, модернізувавши технічний бік авто і додавши йому новішого вигляду. Тому цьогоріч модель знову перемогла, обійшовши Kia K5, Hyundai Sonata, Nissan Altima, Subaru Legacy і Toyota Camry.

Експерти зазначили, що у Honda кращий баланс технологій, практичності, продуктивності та функцій безпеки у поєднанні з відмінним стилем. Однак ця модель і дорожча за аналогічні моделі інших виробників. Honda Accord стала дорожчою на 500 доларів у порівнянні з 2023 роком. Проте цей автомобіль вартує цих грошей, кажуть журналісти.

Honda Accord: що відомо про це авто, технічні характеристики

Honda Accord — доволі зручний автомобіль для повсякденного користування. Він оснащений сенсорним екраном мультимедійної системи, має усі зручності, включно з клімат-контролем, комфортний та місткий салон.

EX Accord 2024 року випуску оснащений економним 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом потужністю у 192 кінські сили. Він працює в парі з автоматичною коробкою передач.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Hyundai оновила одну з найпопулярніших своїх моделей. Цей кросовер за 13 тисяч отримав багате оснащення.