Власники Tesla Cybertruck масово розчаровані запасом ходу пікапа

Читать на русском
Автор
Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck. Фото insideevs

Власники цього авто проїхали понад 15 тисяч кілометрів і розповіли про реальний запас ходу пікапа

Відколи про Tesla Cybertruck заговорили вперше, люди розділилися на 2 табори: поціновувачів пікапа і тих, хто його ненавидить. Тепер модель нарешті почала надходити до все більшої кількості клієнтів. І тому ми можемо побачити, яким насправді є цей автомобіль.

Деякі власники Tesla Cybertruck уже встигли проїхати своїм автомобілем 15 тисяч кілометрів шляху. І у них залишається багато запитань до Ілона Маска, пише Insideevs.

Що кажуть власники про Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Завдяки форуму Cybertruck Owners Club ми можемо більше дізнатися про те, яким є Tesla Cybertruck в користуванні. Тут водії розповіли про все — від рівня споживання енергії, діапазону автономного ходу, і навіть до витрат на страхування.

Одометр одного з водіїв 15 січня подолав позначку у 10 тисяч миль (16 тисяч кілометрів). Він стверджує, що автомобіль проїхав на одному заряді всього 408 кілометрів. Це на 20% менше, ніж заявлено для цієї версії. Тест проводився на швидкості 112 кілометрів на годину.

Двоє водіїв розповіли, що максимальний запас ходу з зарядженим на 100% акумулятором становить 331 км, а з зарядом у 80% (саме на стільки рекомендують заряджати батарею всі автовиробники) — всього 263 кілометри. Це дуже низький показник, який гірший навіть за результати найдешевших електрокарів.

Близько 70% цього часу водії їздили на шосе, а решта 30% — містом. У 60% випадків електрокари заряджали вдома. Власники скаржаться, що зарядні пристрої V2 Supercharger заряджають дуже повільно — близько 2 годин. А за допомогою роз’єму Tesla 3-го покоління для підзарядки вдома потрібно від 8 до 14 годин.

Серед інших проблем, на які скаржаться водії Tesla Cybertruck, є затемнення головного екрана, коли вони не могли перевірити рівень заряду акумулятора. Пікап довелось буксирувати. До того ж дах пікапа не є водонепроникним — він протікає навіть при маленькому дощі.

Є також позитивні моменти — якість звукової системи, охолодження сидінь, хороша оглядовість, потужна динаміка та керованість, а також швидкість. Крім того, пікап Tesla Cybertruck дійсно привертає багато уваги.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Tesla стала найбільш продаваним авто у Європі. Розповідаємо, кого вона обійшла.