В Україні продають 35-річні Жигулі без пробігу за ціною іномарки: реакція соцмереж

Читать на русском
Автор
3088
ВАЗ 2106
ВАЗ 2106. Фото Auto ria

За такі гроші можна купити іномарку з салону

В Україні нечасто можна зустріти 35-річний автомобіль, який має всього 5 тисяч пробігу. Однак і такі історії трапляються.

Зокрема, днями на продаж у місті Дніпро виставили автомобіль ВАЗ 2106. Відповідне оголошення розміщено на інстаграм-сторінці autobazar_ua1.

Реакція соцмереж

Реакції соцмереж були очікуваними. Користувачі інтернету питають, чому не поставили ціну у 30 тисяч доларів, або ж продавець з Куби (у цій країні високо цінують представників радянського автопрому). Інші кажуть, що за таку ціну можна придбати Жигулі хіба що з евакуатором, та ще жартують, що вистачить на квартиру.

Деякі користувачі справедливо зазначають, що цей ВАЗ, хоч і майже новий, не може коштувати як іномарка. Бо він стільки і з заводу не коштував.

скриншот

Довідка. ВАЗ 2106 1988 року випуску — це автомобіль, який є емблемою епохи. Розроблений в СРСР, ВАЗ 2106 мав низку характерних особливостей, які робили його впізнаваним на будь-якому шляху.

Машина мала класичний дизайн з простими та чіткими лініями кузова та круглими фарами. У 1986 році автомобіль коштував близько 6 тисяч рублів.

Раніше "Телеграф" повідомляв, які авто не проїдуть навіть 200 тисяч кілометрів. Експерти назвали 10 найгірших моделей.