Потужніший конкурент Nissan Leaf від Peugeot поступив у продаж: запас ходу понад 400 км

Читать на русском
Автор
541
Peugeot E-308 SW Electric Station Wagon 2024
Peugeot E-308 SW Electric Station Wagon 2024. Фото autoevolution

Електрокар матиме легкосплавні диски з алмазним огранюванням

Автомобілебудівна компанія Peugeot представила свій новий універсал з електроустановкою. Він уже продається за попередніми замовленнями.

Електрокар вийшов у двох комплектаціях. Обидві мають однакову трансмісію. Це Allure та GT, пише Autoevolution.

Peugeot E-308 SW Electric Station Wagon 2024: технічні характеристики

У Peugeot також розкрили цінову політику щодо нового електрокара. Зокрема, версія Allure коштуватиме 52 тисячі доларів, а GT з кращим оснащенням — 55 тисяч доларів.

Peugeot e-308 SW оснащений одним електродвигуном, який отримує енергію від акумулятора ємністю 54 кВт·год. Він підтримує стандартну і швидку зарядку. На станції швидкого заряджання поповнити запас акумулятора з 20 до 80 відсотків можна за 25 хвилин.

Від свого попередника з двигуном внутрішнього згоряння Peugeot E-308 SW Electric Station Wagon 2024 відрізняється тим, що він уже в базовій комплектації має світлодіодні фари, нову решітку радіатора з символом лева, світловий підпис та особливі значки, що позначають електричну природу. Також у початковій комплектації є 18-дюймові легкосплавні диски алмазним огранюванням.

Заглянувши у салон, бачимо цифрову панель приладів, центральний сенсорний екран діагоналлю в 10 дюймів, роз’єми USB-C. Салон доволі просторий. Він має підігрів керма та передніх сидінь.

У комплектації Allure є передні сидіння з трьох матеріалів. Є розпізнавання голосу, камера заднього виду, 3D-світлодіодні задні ліхтарі тощо. Всередині оббивка зі шкіри та тканини, а також тривимірна приладова панель.

Раніше "Телеграф" писав про позашляховик GM Ultium, який випустила компанія Honda. Його запас ходу складає 480 кілометрів.