У Китаї вийшла потужніша версія Lexus ES: модель коштуватиме $50 тисяч, але не матиме багатого оснащення

Читать на русском
Автор
Lexus ES 200 Special Edition
Lexus ES 200 Special Edition. Фото IThome

Lexus ES 200 Special Edition отримав червоно-чорний салон

Днями у Піднебесній представили надзвичайно дорогу версію нічим не особливого седана Lexus ES 200. Вона отримала назву Special Edition.

Від початкової версії спеціальна відрізняється деякими елементами зовнішнього вигляду та компонування салону. Про це пише ITHome.

Що відомо про Lexus ES 200 Special Edition

Автомобіль зовні відрізняється іншою радіаторною решіткою, ексклюзивними колесами, а також деякими унікальними колірними варіантами кузова — у сріблястих відтінках. Також говорять про наявність адаптивного світла.

Салон оформлено у чорно-червоних відтінках. Також тут є спеціальні логотипи, які вказують на те, що це особлива версія седана. При цьому тут стандартне оснащення — приладова панель 7-дюймова, медіасистема діагоналлю у 12,3 дюйма, ну і електрорегулювання сидіння водія.

Щодо характеристик, то тут нічого нового — той же 2-літровий атмосферний бензиновий двигун, який працює разом з варіатором. Потужність автомобіля складає 176 кінських сил.

Раніше "Телеграф" писав про те, що новий Ford Puma розчарував крихітним двигуном. Тепер він не може похвалитися потужністю.