Toyota створює ультрарозкішний бренд, який затьмарить Lexus

Читать на русском
Автор
944
Century від Toyota
Century від Toyota. Фото forbes.com

А за ціною ці авто будуть як мінімум вдвічі дорожчі за Lexus

Японський автобренд вирішив вийти на ринок розкішних автомобілів. У компанії заявили про плани зі створення нового ультрадорогого бренду під назвою Century.

Toyota Century — попередня назва. У майбутньому від назви материнської компанії нічого не залишиться. Про це пише Forbes.

Минулого року Toyota уже представили новий розкішний кросовер Century. Скоро також випустять чотиридверний седан.

Якими будуть перші моделі Century

Century від Toyota - створено новий розкішний бренд авто

Представник Toyota у коментарі виданню заявив, що Century конкуруватиме з Lexus, але насправді буде на щабель вище. Він випускатиме надрозкішні автомобілі.

Наразі не відомо, у яких країнах буде представлено бренд Century. Але вже є інформація, що буде 2 версії кросовера — правим та лівим кермом. Тому очікувано, що бренд можуть завезти до Америки, Азії та Європи, а також Близького Сходу. Кожен автомобіль можна буде персоналізувати за власними уподобаннями, вибрати додаткові опції. Базова комплектація кросовера коштує 170 тисяч доларів, а версія під замовлення — 220 тисяч. За ціною ці авто дійсно більш ніж вдвічі перевищують вартість Lexus.

Раніше "Телеграф" повідомляв про 2 найдорожчі моделі бренду Rolls-Royce за всю історію. Це Rolls-Royce Boat Tail і Rolls-Royce Cullinan.