Помістяться не лише дитяча коляска, але й мішки картоплі з дачі: названо топ-5 седанів з найбільшими багажниками

Читать на русском
Автор
Великі багажники зараз - рідкість
Великі багажники зараз - рідкість. Фото Колаж "Телеграфу"

Тепер не потрібно купувати великі кросовери чи позашляховики, щоб перевозити габаритні речі

Седани зазвичай обирають ті, хто бажає мати невеличку машину для комфортного пересування щодня. Та в них є один мінус — багажник, м’яко кажучи, не місткий.

Та сьогодні найпопулярніші автовиробники і про це подбали. Для тих, кому потрібен не лише комфорт, але й практичність, седан з великим багажником – чудовий вибір. У цій статті ми представляємо вам топ-5 седанів з найбільшим багажником, які поєднують в собі просторий салон, зручність та практичність.

Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda Superb — це флагманський седан Skoda, що поєднує в собі елегантний дизайн, просторий салон, практичність та сучасні технології.

Він пропонує один з найпросторіших салонів у класі, комфортний як для передніх, так і для задніх пасажирів. А багажник Superb має об'єм 625 л, що робить його одним з наймісткіших у класі.

Крім того, Superb вирізняється деякими практичними рішеннями, такими як система VarioFlex, що дозволяє складати сидіння різними способами, збільшуючи об'єм багажного відділення.

Крім того, седан оснащений широким спектром сучасних технологій, таких як адаптивний круїз-контроль, система автоматичного паркування, система розпізнавання втоми водія та багато іншого.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat — це елегантний та практичний седан, який поєднує в собі комфорт, сучасні технології та високу якість. Passat пропонує просторий салон, а його багажник має об'єм 650 л. Інтер'єр Passat виконаний з якісних матеріалів та має сучасний дизайн. Також авто може похвалитись низкою сучасних технологій.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

Ford Mondeo — це сімейний автомобіль середнього класу, який виробляється компанією Ford. Перевагами авто є просторий салон з великими сидіннями, що забезпечує комфорт для пасажирів, великий багажник, що надає достатньо місця для багажу, а також збалансоване керування.

Багажник Ford Mondeo зазвичай має об'єм близько 550-600 літрів, що робить його достатньо великим для перевезення багажу на щоденній основі або під час дальніх поїздок.

Renault Logan

Renault Logan

Renault Logan — це бюджетний седан, який здобув популярність завдяки своїй практичності, надійності та доступній ціні. Logan пропонує просторий салон для пасажирів, як на передніх, так і на задніх сидіннях. А багажник цього авто має об'єм 510 л, що робить його одним із наймісткіших у класі. Проте за невисоку ціну не варто розраховувати на дуже хороше оснащення.

Skoda Rapid

Skoda Rapid

Skoda Rapid — це практичний та стильний седан, який ідеально підходить як для міських поїздок, так і для легких подорожей трасою. З об'ємом 530 літрів, багажник Rapid легко вмістить покупки на тиждень, дорожні сумки для невеликої поїздки або дитячі коляски.

Незважаючи на свої компактні розміри, Rapid пропонує достатньо місця для п'яти осіб. А ще — Rapid оснащується багатьма корисними технологіями, такими як мультимедійна система з сенсорним екраном, клімат-контроль, датчики паркування та система безпеки.

Підвіска Rapid налаштована таким чином, щоб забезпечувати комфортну їзду як на асфальті, так і на трохи нерівних дорогах. А порівняно з іншими європейськими брендами, Skoda Rapid пропонує доступну ціну, роблячи його розумним вибором для багатьох водіїв.

Раніше "Телеграф" писав про нову версію найпопулярнішого в Україні кросовера. Показана наразі найдешевша комплектація цього автомобіля під назвою Essential.