"Спроба приховати декларацію?": Тищенко розлучився з дружиною, як пояснив (відео)

Читать на русском
Автор
616
"Спроба приховати декларацію?": Тищенко розлучився з дружиною, як пояснив (відео) Новина оновлена 07 квітня 2024, 21:03

Пара залишається друзями

Нардеп України Микола Тищенко, який разом зі своєю дружиною Аллою Барановською у листопаді 2023 року подали заяви на розлучення, таки розлучилися. Нардеп озвучив офіційні причини.

Про це він розповів у коментарі "Україна зараз". За його словами, розлучення відбулося через те, що вони з дружиною останні два роки майже не жили разом.

"Одна з причин розірвання шлюбу – це неможливість спільного проживання. Алла живе в іншому місці, я працюю в Києві. На жаль, це не дозволяє нам утримувати спільне майно та життя. Ми залишаємося друзями. Прожили 10 років разом. Ми разом будемо выховуватимемо сина ", — сказав нардеп.

При цьому на запитання журналіста про те, чи це розлучення не є спробою приховати майно від декларування, Тищенко відповів, що "йому нічого приховувати".

"Декларацію подавав і до розлучення. Я в цілому живу відкритим життям, взагалі не маю що приховувати. У мене є статки, в декларації все написано і так само і зараз я подаю декларацію", — зазначив він.

Нагадаємо, що нардеп Тищенко з 2016 року одружений з колишньою моделлю, а нині власницею мережі салонів краси Clipse Алле Барановською. 2017 року тоді ще 22-річна дружина нардепа народила йому сина. Для Миколи Тищенка це вже друга дитина. У нього ще зростає син від попереднього шлюбу.

Як зазначають журналісти, перед походом Миколи Тищенка у політику частину його ресторанного бізнесу було переоформлено саме на Барановську.

Раніше ми писали, що дружина Тищенко Алла Барановська вирішила стати Барбі, але її образ засмутив деяких фанатів.