"Раді нема, що робити": українці відповіли, чи потрібен Україні день чоловіків

Читать на русском
Автор
Верховна Рада України
Верховна Рада України. Фото https://www.facebook.com/stefanchuk.official/

Це свято відзначають у деяких країнах світу

Запровадження в Україні нового державного свята — Міжнародного чоловічого дня зараз не на часі. Краще підтримати українських чоловіків, які зараз перебувають на фронті.

Такого висновку можна дійти, виходячи з даних опитування, яке провів "Телеграф" серед своїх читачів у соцмережах. Питання звучало наступним чином: "Рада може запровадити на державному рівні Міжнародний день чоловіків 19 листопада. Підтримуєте?"

За 16 годин це пост набрав 50 коментарів. Більшість користувачів висловилась категорично проти цього нововведення.

Водночас частина коментаторів висловила думку, що народним обранцям просто нічим зайнятись. Інші ж запропонували відправити парламентарів на передову.

Нагадаємо, що поділитися своєю думкою з цього приводу ви можете у групі "Телеграфа" у Facebook, перейшовши за цим посиланням. Також у нашій групі ви можете оперативно дізнаватися про всі важливі новини та брати участь в інших майбутніх опитуваннях.

Раніше "Телеграф" писав, що Комітет Верховної Ради з молоді та спорту схвалив ідею запровадити в Україні нове державне свято — Міжнародний чоловічий день. Його рекомендують до прийняття за основу та загалом.

Проєкт постанови про нове свято з’явився ще у листопаді 2023 року. У ньому пропонується встановити в Україні Міжнародний чоловічий день, який відзначатиметься щороку 19 листопада.