"Потяг до тебе": В двох містах України запускають романтичний експрес: де купити квитки

Читать на русском
Автор
551
Укрзалізниця
Укрзалізниця. Фото Колаж "Телеграф"

"Романтичний експрес" повернеться в оновленому вигляді.

До Дня закоханих Укрзалізниця в партнерстві знову запускає "Потяг до тебе". У 2024 році потяги курсуватимуть не тільки у Києві, але й у Львові.

Про це повідомили у пресслужбі АО "Укрзалізниця" у Telegram. Зазначається, що "потяги до тебе" курсуватимуть 14, 16 та 18 лютого.

"На пасажирів очікуватиме романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка", — зазначили в УЗ.

Зазначається, що половину місць буде безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації. Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючи і завершуючи на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10.

Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві. Їх продажі відкриваються з 17:00 9 лютого.

Знайти "Потяг до тебе" в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний.

Як шукати квитки у застосунку "Укрзалізниця"

Вечеря не входить до вартості квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа. Також зазначають що на пасажирів-військових також очікуватиме "поетичний сюрприз" від Сергія Жадана.

"На наших закоханих захисників і захисниць очікує додатковий поетичний сюрприз від живого класика української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева", — йдеться у повідомленні.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні з’явиться новий поїзд. Та розповів, які міста з’єднає і коли перший рейс