СБУ збила незвичайний дрон на заході України: його запустили не росіяни (відео)

Читать на русском
Автор
8969
СБУ збила незвичайний дрон на заході України: його запустили не росіяни (відео)

Підозрюваних уже затримали

Служба безпеки України приземлила черговий дрон. Однак цього разу він виявився не російським.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ. За її даними, інцидент стався на околиці одного із прикордонних населених пунктів, що на Волині. Як виявилося, його набили наркотики на суму близько 13 мільйонів гривень.

"Співробітниками СБУ збили коптер із двома пакетами, що містять 22,5 кг гашишу ", — йдеться у повідомленні.

У трьох осіб, причетних до протиправної діяльності, проведено санкціоновані обшуки: виявлено безпілотники й інші речові докази. Правоохоронці вилучили безпілотник і наркотичний засіб, а також три автомобілі, які контрабандисти використовували для здійснення незаконної оборудки.

Наразі фігурантам було повідомлено про підозру у незакінченому замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великому розмірі. А поки що судом обрано для них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Обурливо, що у час, коли щодня на Волинь "На щиті" повертаються наші Герої, які ціною власного життя захищали східний та південний кордон України, деякі їхні краяни думають, як нажитися на північно-західному", — зазначають у Західному регіональному. управлінні ДПСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що прикордонники затримали біля кордону з Угорщиною ухилянта, який хотів переплисти Тису на надувному матраці.