"Світ не готовий": Зеленський назвав умову закінчення війни

Читать на русском
Автор
1416
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото president.gov.ua

Путін перетнув усі червоні лінії, наголосив глава держави

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що війна в Україні закінчиться тоді, коли світ розуміє, що російський диктатор Володимир Путін є серйозною загрозою для його існування. Поки ж світ боїться змін у Російській Федерації та втрати Путіним влади.

"Світ не готовий до того, що Путін може втратити свою владу. Світ боїться змін у Російській Федерації. І Сполучені Штати, і європейські країни, і глобальний Південь можуть обирати. Путін перетнув усі червоні лінії. Він неадекватна людина, він є загрозою для всього миру, оскільки він намагатиметься знищити НАТО. І коли світ це зрозуміє, тоді все — на цей момент війна закінчиться", — сказав Зеленський в інтерв’ю FOX News.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв’ю президент заявив, що втрати Збройних сил України у війні з Росією складають приблизно один до п’яти. На одного загиблого українського воїна припадає п’ять ліквідованих російських загарбників.

Як повідомляв "Телеграф", 25 лютого Зеленський планує провести конференцію військово-політичного керівництва. Прессекретар глави держави Сергій Никифоров заявив, що це буде "щось особливе": "чесна розмова про наш шлях далі, наш шлях у 2024 році".