Накачував препаратами та гвалтував: на Закарпатті лікар роками "розважався" з пацієнтами

Читать на русском
Автор
2873
Іршавська районна лікарня стала місцем злочину Новина оновлена 08 березня 2024, 05:05
Іршавська районна лікарня стала місцем злочину. Фото Відкриті джерела

Кар'єра лікаря закінчилася, коли під час одного з таких інцидентів його "застукав" колега

Кричущий інцидент стався у Закарпатській області, де лікар Іршавської лікарні на робочому місці надавав пацієнтам препарати, які викликали втрату свідомості, а потім гвалтував їх. Судячи з усього, таке відбувалося роками.

Про це написав журналіст Віталій Глагола. За його даними, підозрюваний – лікар Ковач Юрій Степанович.

Під час дії препарату, користуючись тим, що пацієнт або без свідомості, або не розуміє, що відбувається навкруги, Ковач здійснював різноматні дії сексуального характеру стосовно жертв. Свої "подвиги" він фільмував на камеру власного телефону: під час обшуків у лікаря знайшли кілька сотень відео та фото інтимного характеру, де він "розважається" з непритомними пацієнтами.

"Також, якщо жертва сексуальних втіх цього хворого покидька телефонувала йому, то в нього на заставці з'являлося фото жертви інтимного характеру, яке він робив раніше", – написав Глагола.

Хворі "ігрища" закінчилися, коли під час одного з таких інцидентів Ковача "застукав" колега, який повідомив у поліцію. Зараз правоохоронні органи вже повідомили Ковачу про підозру, йому загрожує до семи років за ґратами.

Раніше "Телеграф" писав, що у поліції розповіли подробиці жорстокого вбивства у Харкові.

Також ми писали, що на Дніпропетровщині мешканець зґвалтував 7-річну падчерку. Злочин було скоєно під час відсутності матері дитини вдома.