До +30 вдень, але похмурість: коли у Києві буде найтепліший день в кінці тижня

Читать на русском
Автор
Жінка зі собакою
Жінка зі собакою. Фото Фокус

Місту поки не прогнозують опади

Столицю України огорнули сонячна та спекотна погода. Найближчими днями мінімальна денна температура складатиме +29 градусів, а максимальна — +30 градусів.

Свіжих вітрів протягом 27-29 червня не очікується. Про це повідомили у Meteofor.

У четвер, 27 червня, переважно у другій його половині, передбачається невелика хмарність. Повітря вдень прогріється до +29 градусів. Вночі термометри показували +18 градусів. Максимальні пориви вітру прогнозуються лише в денний час — помірні 6 м/с.

П'ятниця, 28 червня, принесе у місто також малу похмурість у денний та вечірній часи. Вдень показники на термометрах сягатимуть до +29 градусів, а вночі температура опуститься до +18 градусів. Вітри цього дня не перевищать слабких 4-5 м/с.

Перший вихідний, 29 червня, також не думав псувати настрій дощами. Синоптики прогнозують лише мінливу хмарність вдень. Денна температура триматиметься на межі +30 градусів, а вночі опуститься до +19 градусів. Протягом суботи сила вітрів коливатиметься від тихих 1 м/с до слабких 4 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, на яку погоду очікувати українцям наприкінці червня. Прогноз дав відомий синоптик Ігор Кібальчич.