Втік від можливого арешту? Близький партнер Коломойського виїхав з України - ЗМІ

Читать на русском
Автор
Втік від можливого арешту? Близький партнер Коломойського виїхав з України - ЗМІ Новина оновлена 07 липня 2024, 19:57

Прикордонника, який забезпечив виїзд Боголюбова, взято під варту

Незаконно виїхав з України за підробленими документами. Мова про партнера олігарха Ігоря Коломойського та колишнього співвласника "Приватбанку" Геннадія Боголюбова, чутки про виїзд якого з’явилися ще у лютому.

Про те, що Боголюбов залишив країну повідомляє видання "Українська правда". Пишуть, що він покинув Україну в ніч на 24 червня поїздом Київ – Хельм.

"Причиною втечі називають те, що БЕБ готує йому підозру в справі "Приватбанку". Боголюбов виїхав з країни з підробленими документами, але у Польщу в’їхав за особистими. Наразі бізнесмен в Австрії", — пише видання.

За даними джерела видання, нині прикордонника, який забезпечив виїзд Боголюбова, взято під варту.

Геннадію Боголюбову на момент виїзду з України було 62 роки, тож він міг залишити країну попри мобілізацію. Проте бізнесмен виїхав за підробленими документами.

Як зазначає видання, після націоналізації Приватбанку Боголюбов разом з Коломойським став об'єктом численних юридичних розслідувань, пов'язаних з виведенням коштів з банку та іншими фінансовими махінаціями.

В січні "Телеграф" повідомляв про те, що Коломойський та Боголюбов не зупиняють реструктуризацію бізнесу навіть під оком правоохоронців. В нафтотрейдинговому бізнесі групи "Приват" відбулися чергові зміни.