Де в Україні найбільше Зради? Відповідь вас здивує

Читать на русском
Автор
5719
Українка вишукує "зраду" Новина оновлена 06 серпня 2024, 14:14
Українка вишукує "зраду". Фото https://ua.wallpapers-fenix.eu

Ви точно цього не очікували

У ці буремні часи, коли українці усюди бачать ворогів, варто знати, де найбільше Зради. Звісно, йдеться про прізвище, а не про земляків-зрадників.

Відповідь вас здивує, але найбільше Зради знаходиться в одному регіоні України. Про це повідомляє сайт генеалогічної спільноти "Рідні".

Поширення прізвища Зрада в Україні

Всього в нашій країні проживає 103 носії цього родового імені. Воно не має козацького походження та не зареєстровано у козацьких реєстрах. Цікаво, що найбільш популярними іменами серед Зрад є Ігор та Марія.

Майже всі носії прізвища живуть на заході України, точніше ― у Львівській області. Ще одна людина з цим родовим іменем живе на Івано-Франківщині.

Найбільш східний регіон, де проживають Зради, це Черкаська область. У Христинівському районі живе чотири людини з таким прізвищем.

Поширення прізвища Зрада
Найбільше Зрад на заході

Зазначимо, що родове ім’я може багато сказати про предка. Наприклад, вказати на його національність чи рід діяльності, або ж особливу прикмету.

Раніше "Телеграф" повідомляв, які прізвища вказують на угорське коріння. Якщо маєте таке, то ваші предки колись давно жили на території сусідньої країни.

Також вас можуть зацікавити "смачні" прізвища. Їх давали тим чоловікам, які любили їсти занадто багато.