Таємний шлюб та народження сина: як виглядає дружина екснардепа Парасюка, якого називали "обличчям Майдану"

Читать на русском
Автор
5123
Володимир Парасюк не дуже афішує в соцмережах своє особисте життя Новина оновлена 13 вересня 2024, 11:13
Володимир Парасюк не дуже афішує в соцмережах своє особисте життя. Фото Колаж "Телеграф"

Під час Революції Гідності промову Парасюка на сцені Майдану називали історичною.

Володимир Парасюк — відома в Україні особистість, його називали "обличчям Майдану", а його заява зі сцени після розстрілу "Небесної сотні", як кажуть, стала вирішальною — після неї Янукович втік з України. Тепер колишній нардеп служить у ЗСУ, а що ж відомо про його родину?

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина 37-річного Володимира Парасюка, чим вона займається та скільки у нього дітей

Володимир Парасюк — що відомо про особисте життя екснардепа

Володимир Парасюк став відомим на всю Україну після подій на Майдані. Він був помітним сотником Майдану, виступав зі сцени з патріотичними спітчами. А його заява про намір штурмувати адміністрацію президента зі зброєю, як кажуть, стала вирішальною — після неї Янукович втік.

Володимир Парасюк
Володимир Парасюк на Майдані

Після Революції Гідності Володимир Парасюк став народним депутатом. І запам’ятався своїми бійками у Раді, а також інцидентом із генералом СБУ. 19 листопада 2015 року на засіданні Антикорупційного комітету Верховної Ради Володимир Парасюк ударив з ноги по голові заступника начальника Головного управління Служби безпеки України у Львівській області Василя Пісного. Нардепа зачепили слова Пісного про те, що він зробив для Майдану більше, ніж сам Парасюк.

А ось особисте життя, незважаючи на публічні прояви самого Володимира Парасюка, завжди залишалося у тіні. Відомо, що у червні 2021 року екснардеп одружився зі своєю обраницею Іриною Бойко. Він не афішував цю подію у своїх соцмережах, хоч і змінив статус на "одружений".

Парасюк дружина

Відомо, що Володимир Парасюк та Ірина Бойко зустрічалися близько 6 років, перед тим як одружитися. Вона підтримувала його за часів Майдану та депутатської каденції. Також у мережі є інформація, що дружина Парасюка має свій бізнес у Львові – івент-агентство з організації весіль.

Парасюк дружина, діти
дружина Парасюка Ірина Бойко

Того ж 2021 року — у жовтні — Ірина Бойко народила сина Володимиру Парасюку, якого назвали Устимом. І вже про цю подію він повідомив у своїх соцмережах, показавши фото із маленькою ручкою новонародженого. Поки що це єдина дитина у родині Володимира Парасюка.

Володимир Парасюк сім’я

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає і чим займається дружина Сергія Тігіпка. Алла Зіневич народила банкіру чотирьох дітей.