Ведуча Лілія Ребрик розповіла про незвичайну особливість третьої вагітності (фото)

Читать на русском
Автор
714
Лілія Ребрик та її чоловік чекають на третю донечку
Лілія Ребрик та її чоловік чекають на третю донечку. Фото https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

Телезірка поділилася подробицями третьої вагітності

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик, яка кілька місяців тому поділилася радісною новиною про третю вагітність, розповіла, як тепер почувається. Також телезірка поділилася кадрами із округлим животом.

У своєму Instagram Лілія опублікувала кілька чарівних кадрів у стильному зимовому луці, на яких продемонструвала вагітний живіт. За словами телеведучої, третя вагітність дається їй легше, ніж дві попередні. А головна відмінність і особливість у тому, що вона нарешті не має токсикозу, який мучив її в дві попередні вагітності.

"Токсикоз як рукою зняло! Незнайоме для мене прекрасне відчуття. Тому що з дівчатками — що з Діаною, що з Поліною щодня всі дев’ять місяців токсикозила. Але це дрібниці порівняно з тим, яке щастя на тебе потім чекає", — поділилася Ребрик.

Лілія Ребрик вагітність

При цьому телеведуча зізналася, що дуже тяжко переносить обстріли, багато плаче і переживає через це.

"Важко переношу обстріли. Це, вважайте, моє зізнання вам. Стресую, боюся заглядати у стрічку новин, плачу, лютую (самі знаєте на кого)", — розповіла телезірка.

Також Лілія Ребрик зізналася, що сильно переживає через хейт у соцмережі та атаки ботів. Користувачі підтримали вагітну телеведучу та написали безліч теплих слів.

Лілія Ребрик

Раніше "Телеграф" розповідав, що ведуча Лілія Ребрик зізналася, чи свариться із чоловіком. Телезірка вважає, що люди повинні вміти говорити між собою, поважати та чути одне одного.