Зірка "50 відтінків сірого" потрапив до лікарні після зустрічі з отруйними гусеницями

Читать на русском
Автор
525
Джеймі Дорнан великий любитель гри у гольф
Джеймі Дорнан великий любитель гри у гольф. Фото Getty Images

Актора госпіталізували у Португалії після гри у гольф

У березні минулого року актор і зірка фільму "50 відтінків сірого" Джеймі Дорнан та його друзі опинилися у лікарні після відпочинку та гри у гольф. Однак про цей інцидент стало відомо лише зараз — днями шотландський телеведучий Гордон Смарт у комедійному шоу BBC "Хороший, поганий та несподіваний" розповів про те, як він із Дорнаном та іншими друзями відпочивали в Португалії та потрапили до лікарні.

За словами Смарта, вони з друзями, серед яких був Джеймі Дорнан грали в гольф, де контактували з отруйними гусеницями. Як виявилось, саме ці комахи стали причиною звернення до лікарні.

Джеймі Дорнан, гольф
Фото: Getty Images

Після гольфу та випитого алкоголю друзі по черзі відчули неприємні симптоми — підвищений пульс, поколювання та оніміння кінцівок. Деякі з них вирішили, що це симптоми серцевого нападу та вирушили до лікарні.

На щастя, все обійшлося, ні Джеймі Дорнан, ні його друзі не мали серцевого нападу. А пошкодження від контакту з отруйними гусеницями виявилися незначними.

Джеймі Дорнан
Фото: Getty Images

За даними Forest Research, гусениці соснової процесійної молі мають тисячі крихітних волосків, що містять "дратівливий білок", який може призвести до висипу, болю на шкірі, очах і горлі, а в рідкісних випадках — до алергічних реакцій. Однак метелики практично нешкідливі як для людей, так і для тварин.

Раніше "Телеграф" розповідав, що актриса Катерина Тишкевич уперше розповіла, чому потрапила до реанімації і чи подаватиме до суду на лікарню. Актриса поділилася, від чого почався сепсис.