EL Кравчук чесно розповів, що його пов’язує з Андрієм Данилком (відео)

Читать на русском
Автор
Данилко та EL Кравчук спілкуються дуже давно
Данилко та EL Кравчук спілкуються дуже давно. Фото Колаж "Телеграф"

Колись вони навіть випустили спільний трек

Відомий український виконавець та шоумен EL Кравчук (Андрій Остапенко-Кравчук), який дав ексклюзивне інтерв’ю "Телеграфу", зізнався, з ким із українських зірок шоу-бізнесу він спілкується, і що його пов’язує з Андрієм Данилком.

За словами артиста, він товаришує з усією зірковою тусовкою. Підтримує зв’язок із окремими артистами, серед яких Андрій Данилко — вони дружать уже багато років.

"Бачуся іноді з Андрієм Данилком, Latexfauna, Тучею. Я люблю Тучу. Бачуся іноді з Машею Кондратенко. Вона мені подобається — така класна. З нею хочу потанцювати. До Маші Кондратенко мені так нерівно дихається. Клавдія Петрівна дуже подобається", — поділився EL Кравчук.

EL Кравчук
Фото: "Телеграф"

Особливо виконавець відзначив свою дружбу з Андрієм Данилком, з яким підтримує зв’язок багато років.

"Бо ми з ним друзі, можна сказати, з дитинства. Іноді такими були зайнятими, що по півроку не спілкувалися. У роз’їздах, у своїх справах. Але весь цей час завжди намагалися підтримати одне одного", — розповів Кравчук.

Варто зазначити, що Кравчука та Данилка пов’язує не лише дружба, а й творчість. Близько 15 років тому артисти представили спільну пісню "Лети на свет" та анімаційний кліп до неї. Робота вийшла дуже цікава та незвичайна, як на той час.

Раніше "Телеграф" розповідав, що EL Кравчук відповів хейтерам, чому не служить. За словами артиста, він часто отримує це питання у соцмережах.