"В Рашці мене посадять": екссолістка гурту YUKO розповіла, чому не може отримати українське громадянство

Читать на русском
Автор
Співачка займається традиційною українською культурою Новина оновлена 24 січня 2024, 08:04
Співачка займається традиційною українською культурою. Фото instagram

Виконавиця родом з Кубані, проте завжди вважала себе українкою

Якщо деякі українські зірки-зрадники поспішають отримати російське громадянство, аби заробляти криваві рублі в країні-агресорці, то інші досі не можуть позбутися цієї "обузи". Зокрема співачка Юлія Юріна вже більш як дванадцять років не може забути про російське громадянство в Україні.

Екссолістка гурту YUKO розповіла про свої проблеми підписникам на сторінці в Instagram. Виконавиця родом з Кубані, проте завжди вважала себе українкою.

У 2012 році вона виїхала з Росії та займається творчою діяльністю в Україні.

"Я живу в Україні вже 12 років, займаюся традиційною українською культурою, просуваю її тут, створюю українські альбоми, концерти, навчаю цьому. Займаюся цим вже дуже багато років і… Чекаю на українське громадянство дуже багато років. Я не хочу досягнути своєї скляної стелі. Мені й так вже немає шляху до телебачення, радіо. Я не виїзна і не можу нічого зробити, щоби просувати українську культуру за кордоном. Скільки мені ще чекати?", — жалілася виконавиця.

Скріншот
Співачка поділилася проблемою

Юлія додала, що через рік у неї закінчиться термін дії її російських документів. Артистка запевнила, що якщо повернеться до країни-агресорки, аби відновити документи, то її заарештують за проукраїнську позицію. Тож Юлія у розгубленому стані.

Раніше "Телеграф" писав, що одіозний продюсер Юрій Бардаш похизувався російським паспортом. Шоумен став офіційним путіністом та зрадником України.