Розкішна сукня та пишні форми: Софія Вергара з'явилася на червоній доріжці в ефектному образі від Laura Basci (фото)

Читать на русском
Автор
573
Софія Вергара зіграла головну роль в серіалі
Софія Вергара зіграла головну роль в серіалі. Фото Getty Images

Зірка "Американської сімейки" має неперевершений вигляд

Софія Вергара — популярна американська акторка. Вона не перестає дивувати публіку ефектними та стильними вбраннями. 51-річна акторка не приховує свою фігуру, а навпаки — хизується нею на світських заходах. Цього разу Софія Вергара відвідала прем’єру фільму "Гризельда".

У вівторок, 23 січня 2024 року, відбулася прем’єр фільму в Маямі, де Софія Вергара зіграла головну роль. На червоній доріжці акторка вразила всіх сексуальним образом.

Для цієї події акторка обрала довгу сукню в підлогу від Laura Basci золотистого кольору. Вбрання приталене та гарно виділило тонку талію та підкреслило пишні груди. Доповнила лук акторка браслетами-манжетами та акцентними сережками, що зробили образ особливим.

Софія Вергара
Фото: Getty Images
Софія Вергара і Карол Джи
Софія Вергара і Карол Джи. Фото: Getty Images

Оскільки Софія Вергара — не прихильник яскравих макіяжів, цього разу вона теж обрала нюдовий. Акторка зробила градієнтний макіяж очей та матові коричневі губи. Зачіску акторка теж не стала робити складну. Вона обрала легкі локони, що спадали на плечі.

Софія Вергара
Фото: Getty Images

У серіалі "Гризельда" Софія Вергара зіграла головну роль. Там вона перевтілилася в жінку, що стала "Хрещеною матір’ю" злочинного світу. Вона спробувала себе в новому образі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Софія Вергара розлучилася з чоловіком. Подружжя висловилося про чутки щодо свої пари та оголосили про спільне рішення.