"Мені 15": Катерина Бужинська поділилася архівною світлиною

Читать на русском
Автор
Співачка Катя Бужинська
Співачка Катя Бужинська. Фото instagram.com/buzhynska/

Катерина Бужинська ще в трирічному віці казала, що буде співати

Українські знаменитості часто показують архівні фото, на яких можна побачити перші кроки артистів на шляху до успіху. Так, нещодавно виконавець Віталій Козловський засвітив рідкісні світлини, де він постає вісімнадцятирічним парубком.

Народна артистка України Катерина Бужинська також пригадала часи, коли вона була молодою амбітною дівчинкою, яка робила перші вагомі кроки на сцені. На сторінці в Instagram знаменитість розмістила архівний кадр, де вона постає у підлітковому віці.

На кадрах видно щасливу виконавицю, сфотографовану після участі в одному з музичних фестивалів, де вона здобула перемогу. Катя в оточенні глядачів тримає в руках диплом і щиро радіє.

Катерина Бужинська
Перші творчі перемоги Бужинської

"Архівчик у стрічку. Мені 15 і мої творчі перемоги на вокальних конкурсах (гран-прі міжнародного фестивалю "Веселад")", — пригадала виконавиця.

Катерина Бужинська
44-річна Катерина Бужинська

Підписники доброзичливо відреагували на пост Каті, наголосивши, що за ці роки Катерина розцвіла та стала ще привабливішою.

Раніше "Телеграф" писав, що актор Тарас Цимбалюк показав архівні світлини. Чоловік пригадав, що саме в шкільні роки він сформувався як особистість.