Настя Каменських чесно показала свої зморшки та неідеальну шкіру (фото)

Читать на русском
Автор
Настя Каменських звернулася до підписників
Настя Каменських звернулася до підписників. Фото instagram.com/kamenskux

Настя запропонувала започаткувати рубрику, де всі охочі зможуть виставляти неідеальні та кумедні фото

Українська співачка Настя Каменських, яку нещодавно захейтили через тур "Я — Україна", висловила свою думку щодо теперішніх стандартів краси та показала себе неідеальну зі всіма зморшками та дрібними недоліками. Виконавиця виклала свіжі світлини.

На сторінці в Instagram Настя поспілкувалася з підписниками та закликала усіх охочих викладати свої неідеальні світлини, де можна побачити справжню суть людини. Така ідея дуже сподобалась людям.

"Ми всі стаємо залежними від ідеальної картинки світу: гладенької шкіри, витончених форм, ідеальних пропорцій. Але забуваємо, що справжня краса у тому, щоб не боятись бути собою, бути справжніми, а не ідеальними", — наголосила артистка.

Вона додала, що у кожної людини є невдалі фото. "Форма не весь час ідеальна, а шкіра по-різному реагує на стрес та різні життєві обставини", — підкреслила вона.

Настя Каменських
Настя виклала неідеальне фото

Настя запропонувала започаткувати рубрику на своїй сторінці, де всі охочі зможуть ділитися кумедними, не дуже вдалими, але справжніми фотографіями. "Нехай це стане можливістю сприйняти зморшки у кутиках очей не як ознаку старості, а як привід подякувати за кожен щасливий момент, наповнений щирими посмішками. Якщо у вас є бажання, викладайте й свої "неідеальні" світлини, відмічайте мене і я буду лайкати та коментувати", — запропонувала Настя.

Підписникам сподобалась щирість Насті.

Настя Каменських
Настя відверто поспілкувалась з фанатами
  • "Справді, давно пора вчитись сприймати себе якими ми є! Скільки комплексів у людей, особливо молоді, через ідеальні картинки!"
  • "Дуже класна ідея! Нагадати всім, що ми — живі люди, а не лише гарні картинки".
  • "Кожна з нас ідеально неідеальна і по-своєму особливо прекрасна, підтримую ідею".
  • "Настя, ти чудова квітка, так би обняв і розцілував".

Раніше "Телеграф" писав, що Маша Єфросиніна показала себе з макіяжем і без. Підписники обсипали телеведучу щирими компліментами.