Від костюмів з краватками до спідниць з панчохами: як помінявся образ Сема Сміта (фото)

Читать на русском
Автор
Сем Сміт не стомлюється дивувати
Сем Сміт не стомлюється дивувати. Фото Getty Images

Артист з'явився перед публікою в чорному луці

Нещодавно український продюсер Володимир Завадюк розповів, що в українському шоубізі чимало зірок, які приховують одностатеві стосунки. А в Європі навпаки — багато артистів, які демонструють свою щирість всьому світові, говорячи про приналежність до ЛГБТ-спільноти.

До таких артистів належить англійський співак Сем Сміт, який є володарем багатьох премій. Відверті сукні та корсети, які мають сатанинську естетику, — це сьогоднішній стиль артиста.

Консерватори традиційно цькують епатажного виконавця, який не перестає дивувати та любить дражнити зі сцени навіть не роздягаючись перед публікою.

Сем Сміт
Сем у діловому костюмі

Неозброєним оком можна простежити еволюцію артиста, який на початках полюбляв костюми та краватки, а зараз радо демонструє пишне рожеве вбрання, корсети з серцями, сукні з пір’ям, наліпки на сосках тощо.

Пісня до фільму "007: Спектр" про Джеймса Бонда
Сем Сміт
Сем Сміт з квітами. Фото Getty Images
Сем Сміт став епатажним та дуже відвертим

Нещодавно артист з’явився перед публікою в чорній довгій спідниці та сорочці з білими акцентами. Чоловік не забув про прикраси — масивні золоті сережки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що в інформаційному просторі спалахнув скандал із "страшними жінками", на який відразу з’явилася бурхлива реакція від українських зірок та звичайних користувачів. Антон Тимошенко, Анатоліч, Завадюк та інші відреагували на висловлювання Іванова та Петрова.