Відпрацьовує за "голу вечірку"? Путініст Кіркоров засвітився в окупованій Горлівці (відео)

Читать на русском
Автор
970
Кіркоров приїхав в "ДНР" із "дарами"
Кіркоров приїхав в "ДНР" із "дарами". Фото Колаж "Телеграф"

Мабуть, артист-путініст "відпрацьовує провину" після "голої вечірки"?

Відомий російський артист Філіп Кіркоров, якого в РФ називають поп-королем, і який палко підтримує політику Путіна засвітився в окупованій Горлівці в так званій "ДНР". Приїхав не з порожніми руками – привіз "щедрі дари" у вигляді принтерів та кондиціонерів для дитячого центру. Мабуть, артист, після того як проштрафився, "відпрацьовує провину" за участь в скандальній "голій вечірці".

Відео з Кіркоровим, на якому він виступає перед працівниками та пацієнтами Горлівської лікарні, розповсюджують російські телеграм-канали. У ньому артист спочатку розповідає, що не збирається нікуди їхати з Росії, бо там мешкають його діти, батько, там його будинок. Наприкінці ролика Кіркоров почав співати свій старий хіт, а присутні йому підспівували.

Треба сказати, що до Горлівки "поп-король" приїхав у незвичайному амплуа, тут він скоріше схожий на старого байкера — без строкатих нарядів, стразів та кричущих аксесуарів. На ньому проста чорна шапка, шкіряна куртка та чорні рукавички, які він навіть не зняв.

Як пишуть російські пропагандистські тг-канали, Кіркоров привіз гуманітарку, а також комп’ютери, принтери, кондиціонери для місцевого дитячого центру.

Зазначимо, що раніше Кіркорова було помічено на скандальній "голій вечірці" Івлєєвої, після якої йому довелося записувати відео з вибаченнями і сплачувати штрафи від податкової. Хоча, на відміну від інших учасників вечірки, Кіркорова ще дещо пощадили, мабуть, через його вірну та багаторічну любов до Путіна.

Кіркоров на голій вечірці

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомий дім моди відмовився продавати брендові речі Кіркорову. Путініста послали за кораблем.