Леся Нікітюк показала, як готувала борщ у сільській хаті (фото)

Читать на русском
Автор
Леся Нікітюк занурилася в українські традиції Новина оновлена 13 лютого 2024, 18:47
Леся Нікітюк занурилася в українські традиції. Фото instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк побувала на Полтавщині

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно позувала у косусі, вирішила відпочити на Полтавщині у селі Опішня, занурившись в автентичну атмосферу. Леся приготувала смачний борщ в печі та розповіла про це фанатам.

На своїй сторінці в Instagram вона показала, як минає її відпустка в українській хатині. Леся також умостилася на розігрітій печі, кайфуючи від тепла у зимову днину.

Леся Нікітюк
Леся у сільській хатині

Знаменитість наголосила, що їй дуже сподобався такий відпочинок, під час якого вона глибше пізнала українську історію та споконвічні традиції. Нікітюк підкреслила, що такі активності вона влаштовуватиме для себе частенько.

Піч
Борщ у печі - старовинна українська страва

"Прекрасно проведений час в селі Опішня залишиться в серці надовго! Розпал печі, борщ в печі, сон на печі, свіже повітря, сон, майстер-класи з гончарства надихнули мене і дівчат раз на місяць їздити на подібні екскурсії", — поділилася Леся.

Леся Нікітюк
Нікітюк личить образ української господині

Раніше "Телеграф" писав, хто з українських знаменитостей не поспішає вискочити заміж. До таких артисток належать Злата Огнєвіч, Леся Нікітюк, Тіна Кароль, Даша Астаф'єва.