MÉLOVIN показав, як вражаюче схуд (фото)

Читать на русском
Автор
Співак вразив схудненням
Співак вразив схудненням. Фото instagram.com/melovin_official

MÉLOVIN не худнув спеціально для Нацвідбору

Співак MÉLOVIN феєрично виступив на Нацвідборі Євробачення, після чого розповів глядачам та журі, що схуд на 16 кг. Виконавець вразив гарним зовнішнім виглядом та яскравим вбранням на сцені. Тепер MÉLOVIN поділився світлиною, де показав, як вражаюче він схуд.

Співак ще на Нацвідборі поділився, що його схуднення не пов’язане з конкурсом — це сталося з інших причин. Тепер на своїй сторінці в Instagram співак виклав фото, де видно, як сильно змінилася його фігура.

MÉLOVIN поділився світлиною, на якій він одягнув джинси, які носив ще до схуднення. На фото видно, що штани значно більшого розміру, ніж його теперішній. Співак прикрасив фото здивованим смайликом. Коментувати світлину артист не став.

Меловін схуд на 16 кг
instagram.com/melovin_official

Варто зазначити, що в листопаді 2023 співак поділився, що хворіє на невиліковну хворобу. Артист страждає від MODY-діабету. Констянтин довго збирався з думками, щоб розповісти шанувальникам про це. Також співак зізнався, що проходив багато обстежень, щоб дізнатися про свій діагноз.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Melovin звинуватив alyona alyona & Jerry Heil у нечесній перемозі в Нацвідборі. Співак зізнався, що голоси у Дії — це фальсифікація.