Створювалася 450 годин: Емма Стоун у сукні Louis Vuitton виграла премію BAFTA (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Емма Стоун стала володаркою премії BAFTA 2024
Емма Стоун стала володаркою премії BAFTA 2024. Фото Getty Images

Вбрання головного кольору 2024 року було виготовлено з 20 метрів тканини

Голлівудська актриса Емма Стоун отримала премію BAFTA 2024 за головну жіночу роль у фільмі "Бідолашні створіння", який є одним із номінантів на золоту статуетку "Оскар 2024". За нагородою зірка вийшла в особливій персиковій сукні від Louis Vuitton.

На 77-му церемонію вручення кінопремії Британської кіноакадемії, яка відбулася в Лондоні в неділю, 35-річна Емма Стоун приїхала у вбранні, яке виготовлялося 450 годин. Для нього французько-бельгійський модельєр Ніколя Геск’єр використав 20 метрів тканини.

Асиметрична сукня-бюстьє з одним величезним рукавом-ліхтариком була виконана з шовкової жакардової органзи різних візерунків. М’яка стрічка по нижньому краю напівпрозорої спідниці додала вбранню додаткової структури та об’єм.

емма стоун у сукні
Фото: Getty Images
емма стоун зачіска
Фото: Getty Images

Варто додати, що всього "Бідолашні створіння" здобули п’ять нагород. Це як сама нагорода Емми Стоун, так і за художню постановку, костюми, грим та зачіски, а також спецефекти. Для актриси це вже друга BAFTA. Першу нагороду вона отримала за роль у фільмі "Ла-Ла Ленд" (2016).

емма стоун з премією бафта 2024
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" повідомляв, що український документальний фільм "20 днів у Маріуполі" також отримав нагороду BAFTA 2024. А до того режисер картини Мстислав Чернов став лауреатом премії Гільдії режисерів США.