Легендарна "Дюна": актори Зендея та Шаламе засвітилися на пресконференції у стильних образах (фото)

Читать на русском
Автор
Зендея зіграла у фільмі Чані Новина оновлена 21 лютого 2024, 19:08
Зендея зіграла у фільмі Чані. Фото Getty Images

В український прокат новий фільм "Дюна: Частина друга" Дені Вільнева вийде 29 лютого 2024 року

Нещодавно у Парижі відбулася презентація другої частини фільму Дені Вільнева "Дюна", заснованого на романах американського письменника Френка Герберта. А днями на пресконференції, присвяченій стрічці, з’явилися головні актори фільму – Зендея і Тімоті Шаламе, які традиційно мали дуже ефектний вигляд.

Зендея, яка зіграла у фільмі кохану головного героя – Чані – одягла ніжно-рожевий комбінезон, дещо схожий на класичний костюм, та грайливо оголила одне плече. Доповнили образ жінки класичні туфлі–човники на високих підборах в тон до одягу, акторка накрутила волосся та мала мінімум макіяжу.

Тімоті Шаламе, Зендея
Тімоті зачаровано дивиться на Зендею. Фото Getty Images

А Тімоті, який зіграв у стрічці Пола Атріда, був у схожому комбінезоні блакитного кольору та в стильних черевиках. Актор захоплено поглядав на Зендею, яка багато усміхалася.

Тімоті Шаламе
Тімоті у блакитному костюмі. Фото Getty Images

Додамо, що в український прокат новий фільм Дені Вільньова вийде 29 лютого 2024 року. "Дюна: Частина друга" є продовженням стрічки, яка вийшла 2021 року. Режисер запевняє, що друга частина буде набагато цікавішою та справді захопливою. Він підкреслив, що перший фільм був більш медитативним, а другий є насиченим гостросюжетним військовим кіно. У ньому більше екшена, нові герої та локації.

Раніше "Телеграф" писав, що режисер Тодд Філліпс опублікував нові кадри сиквелу "Джокер". Головних героїв у фільмі грають Хоакін Фенікс і Леді Ґага.