41-річна Енн Гетевей у яскраво-синій сукні зачарувала елегантним образом на кінопремії (фото)

Читать на русском
Автор
Енн Гетевей прикувала до себе погляди на червоній доріжці
Енн Гетевей прикувала до себе погляди на червоній доріжці. Фото Getty Images

Красуня просто сяяла в об’єктивах фотокамер

Популярна голлівудська акторка Енн Гетевей, яка відома своєю роллю у фільмі "Диявол носить Прада" та десятками інших ролей, давно завоювала серця шанувальників у всьому світі. Красуня має відмінний смак, а її світські виходи стають справжньою сенсацією.

Так, цього разу Енн Гетевей знову викликала фурор своєю появою на щорічній кінопремії 30th Annual Screen Actors Guild Awards, яка проходила 24 лютого в Лос-Анджелесі. На червоній доріжці світського заходу актриса з’явилася у розкішному образі. Вона сяяла перед камерами в незвичайній яскраво-синій сукні хитромудрого фасону з відкритими плечима і великим поясом.

Енн Хетеуей на кінопремії
Фото: Getty Images

Доповнювали образ розкішні коштовності, особливо витончене намисто, яке підкреслило відкриту зону декольте. Волосся Енн Гетевей було розпущене в елегантній укладці, а на її обличчі був легкий аристократичний макіяж.

Енн Хетеуей стиль
Фото: Getty Images

Судячи з фотографій із заходу, акторка чудово провела час, поспілкувалася із зірковими колегами, виступала з промовою на сцені та мило позувала фоторепортерам.

Енн Хетеуей, Меріл Стріп, Емілі Блант
Фото: Getty Images
Енн Хетеуей з колегами
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що 41-річна Енн Гетевей засвітилася на Тижні моди в Мілані. Вона прийшла на показ у червоній шкіряній сукні, яка підкреслила ідеальну фігуру.