Французька майстриня поділилася секретами незвичайного манікюру з гербарієм (відео)

Читать на русском
Автор
Потіште себе красивими відтінками Новина оновлена 21 березня 2024, 18:03
Потіште себе красивими відтінками. Фото Freepik

Ніжні відтінки лаку красиво поєднуються із невеличкими засушеними квітами

Навесні всі жінки хочуть бути особливими: вони ховають нудні зимові шапки та показують чарівні зачіски, оголяють ніжки та роблять весняний манікюр, аби підняти собі настрій після тривалого зимового застою. Французька майстриня манікюру Андре Барбе поділилася особливостями оригінального декору нігтів із застосуванням сушених квітів, який точно вподобають українські модниці.

На своїй сторінці в Instagram жінка продемонструвала, як стане в нагоді гербарій в оздобленні нігтів. "Сила квітів", – коротко висловилася майстриня.

Делікатна робота з засушеними квітами

Андре Барбе використала сухі квіти з гербарію та фольгу як декор. Спочатку вона покрила нігті лаком молочного відтінку. Згодом за допомогою спеціального клею хаотично зафіксувала сухі квіти на поверхні. Шматочки фольги золотистого кольору розмістила подібним чином. І насамкінець – прозорий тон. Результат — красивий манікюр, який личитиме до будь-якого стилю одягу.

Додамо, що завжди в моді — мінімалізм та елегантна простота. Цей варіант манікюру вигідно доповнить вишукану сукню, класичний костюм, джинсовий комбінезон та звичайний домашній халат, а також подарує вам відчуття весни.

Раніше "Телеграф" писав, що американська майстриня поділилася секретами модного манікюру. Жінка працювала з пастельною гамою, але різних відтінків.