Перша леді США Джилл Байден у незвичайному вбранні зʼявилась на заході (фото)

Читать на русском
Автор
852
Джилл Байден вразила публіку своїм образом Новина оновлена 24 березня 2024, 15:43
Джилл Байден вразила публіку своїм образом. Фото Getty Images

Жінка мала стильний аутфіт і говорила важливі меседжі

Джилл Байден періодично з'являється на публіці, викликаючи бурхливі обговорення своїх луків. Тепер перша леді США завітала на вечерю, присвячену кампанії з прав людини у Лос-Анджелесі — Human Rights Campaign's 2024.

Дружина президента США у готелі Fairmont Century Plaza мала стриманий, однак, дуже вишуканий образ. Жінка обрала цікаву кофтинку, оздоблену блискітками, які переливалися салатовим і жовтим кольором. Вона й стала основним акцентом луку, бо мала ефектний вигляд. Образ Байден доповнила чорними класичними брюками вільного крою з широким поясом на талії.

Образ Джилл Байден у Лос-Анджелесі
Фото: Getty Images

Також Джилл вирішила зробити високу зачіску та макіяж з акцентом на очі. Не забула вона й про аксесуари: обрала об'ємні сережки золотистого кольору та кілька браслетів на руках. Помітно, що дружина Джо Байдена мала на заході французький манікюр.

Джилл Байден мала вишуканий вигляд
Фото: Getty Images

Цікаво, що промову Байден перервали мітингувальники проти війни Ізраїлю та ХАМАС, пише The Hollywood Reporter. П'ятеро людей встали зі своїх місць і почали кричати: "Звільніть Палестину". Один з них підійняв табличку з написом "Дивні євреї говорять про припинення вогню". Деякі інші гості почали викрикувати: "Ще чотири роки", маючи на увазі можливе переобрання президента Джо Байдена на ще один термін.

Охорона вивела протестувальників із приміщення. Сама Джилл жодним чином не відреагувала на такі вигуки й продовжила промову, коли їх усунули з заходу.

Відомо, що Human Rights Campaign's активно підтримує спільноту ЛГБТК+. Тож перша леді нагадала про зусилля адміністрації Байдена з просування інтересів цих людей, повідомляє Los Angeles Daily News. Джилл Байден підкреслила на важливості переобрання її чоловіка на ще один президентський термін, аби продовжувати допомагати представникам ЛГБТК+.

"Завдяки нашому президенту, рівність у шлюбі тепер є законом, він скасував заборону на здачу крові бісексуалами та гомосексуалістами, він дав можливість трансамериканцям відкрито й чесно служити в армії, і він рішуче виступає проти конверсійної терапії", — висловилась Джилл.

Раніше "Телеграф" писав про те, що за результатами нового опитування, Джо Байден випереджає Дональда Трампа лише на 1%. Водночас похибка становить 1,7%. В опитуванні взяли участь понад 4 тисячі американці з різних штатів. Воно відбувалось онлайн.