"Моєму здивуванню не було меж": зірки поділилися найкумеднішими історіями до Дня сміху

Читать на русском
Автор
959
Оля Цибульська та інші зірки поділилися кумедними випадками
Оля Цибульська та інші зірки поділилися кумедними випадками. Фото Інстаграм Олі Цибульської

Знаменитості розповіли свої історії до свята

У календарі на другий весняний місяць можна побачити Міжнародний день сміху. В Україні та світі його відзначають першого квітня. Цього дня є традиція жартувати над рідними, близькими, друзями чи просто знайомими. До цього веселого свята відомі публічні особистості поділилися смішними історіями, які з ними траплялися.

"Телеграф" зібрав історії як молодих виконавців, так і вже добре впізнаваних артистів, з якими траплялися веселі випадки у День сміху та не тільки.

Оля Цибульська

Артистка мала дуже несподівану ситуацію. Чоловік вирішив розіграти її, але не у День сміху, а у Новий рік. Він просто замовив її виступ у свято, заплативши кошти. Директор виконавиці не знав, що замовником була її рідна людина. За словами Цибульської, вона була дуже приємно здивована такому сюрпризу. Тоді їй вдалося добре відпочити у Новий рік.

Співачка Оля Цибульська

"Моєму здивуванню не було меж, коли о 22:00 я зайшла в зал і побачила найрідніших. Тоді й зрозуміла, хто мене "замовив". До речі, це був єдиний Новий рік, коли я відпочила та кайфанула. Подарунок виявився дуже милим і приємним", — поділилась жінка.

Анастасія Цимбалару

Відома акторка зізналась, що для неї став справжнім розіграшем — подарунок від сестри. Річ у тім, що Анастасія замовляла на День народження набір косметики, який прописала у вішлісті. Сестра поділилась з Цимбалару, що обрала для неї дуже хороший бренд. Однак, щось пішло не так.

Акторка Анастасія Цимбалару

"Після таких переконливих розповідей я вже уявляла найрозкішніший бокс з косметикою та те, як буду нею користуватися кожного ранку. Я з нетерпінням чекала подарунок і ось настав момент, коли я його отримала. Знаєте, що було на місці розкішного боксу з косметикою? Пакет з пробниками! Тоді для мене це було — справжнє очікування та реальність", — зазначила знаменитість.

Утім, згодом рідна людина таки подарувала акторці вдалий презент, який їй справді подобався.

Masha Danilova

Виконавиця зізналась, що намагається до всіх подій у житті ставитися з гумором. Дівчина полюбляє першою жартувати над людьми в своєму оточенні. Вона розігрує своїх друзів телефоном, хоча стримувати сміх їй буває непросто.

Виконавиця Masha Danilova

"Іноді я телефоную комусь з незнайомого номеру і представляюсь працівником банку, чи магазину, чи служби доставки. Спочатку я ледве стримую сміх, коли людина намагається зрозуміти, що відбувається і чому їй раптом хтось телефонує. Дуже весело слухати цей спантеличений голос. Проте потім, коли людина здогадується, що це я їх розігрую, то весело стає обом", — розповіла артистка.

За словами Маші, така традиція дозволяє покращити настрій близьким, навіть якщо перебуває далеко від них.

Lada

Співачка та ведуча поділилась, що одні з найприємніших спогадів у її житті, повʼязані саме з розіграшами. Один з них — відбувся у день народження: дівчина сказала своїм друзям, що не відзначатиме. У саме свято співачці стало сумно, що ніхто не прийшов її привітати. Однак, одна з подруг попросила приїхати її, щоб допомогти їй з навчанням. Так, друзі її розіграли та влаштували сюрприз.

Співачка та ведуча Lada

"Коли я приїхала до її будинку, то виявилося що там нікого не було, принаймні мені так здалося. Я почала ходити навколо будинку та телефонувати подрузі. Яким же було моє здивування, коли за декілька хвилин вона зʼявилась з найближчим колом друзів. Вони сказали, що не могли залишити мене одною в цей день, тому вирішили влаштувати камерне домашнє святкування", — розповіла виконавиця.

Як розповіла LADA, це був найкращий розіграш у її житті, тому в неї залишилися з того дня лише найкращі спогади.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що Оля Цибульська випустила нову пісню та кліп — "Наша історія". У ній розповідається романтична історія двох незнайомих жінок, між якими виникли сильні почуття.