Ліда Лі лікується від алкоголізму? Співачка вийшла на зв’язок із шанувальниками після п’яного відео

Читать на русском
Автор
839
Ліда Лі розповіла, що її зрадили близькі друзі Новина оновлена 08 квітня 2024, 15:29
Ліда Лі розповіла, що її зрадили близькі друзі. Фото Колаж "Телеграф"

Артистка зробила заяву, поки в мережі ходять чутки про її проблеми алкоголем

Наприкінці січня відому співачку та колишню підопічну Монатіка Ліду Лі зняли у нетверезому стані в одному із закладів Києва. Артистка сиділа за столиком у закладі та пила алкоголь прямо з пляшки, при цьому виглядала вже добряче нетверезою. Після цього співачка зникла з Instagram і не публікувала нових постів.

Тепер в Instagram-сторіс Ліди Лі з’явився новий пост, в якому вона здивувала шанувальників. Артистка розповіла, що її близькі друзі "злили" інформацію про її алкогольну залежність блогеру-пліткареві Беспалову.

"У найвразливіший період життя від найближчих друзів ніж у спину", — написала Ліда Лії і показала скріншот із відео Беспалова.

Ліда Лі

Також артистка додала, що колись розповість шанувальникам, як усе було насправді. Однак при цьому видалила всі пости зі своєї сторінки в Instagram, де має понад 76 тисяч підписників.

"Думаю, зможу колись розповісти. Але не зараз. Я не прощаюся. Це лише останній епізод "прірви", — написала співачка.

Ліда Лі

Зазначимо, що блогер-пліткар Богдан Беспалов поширив інформацію про те, що Ліда Лі бореться із серйозною алкогольною залежністю.

"Ліда зараз проходить лікування, досить серйозне лікування, в реабілітаційному центрі боротьби з алкогольними залежностями. Я дуже сподіваюся, що ми побачимо співачку після лікування, але не факт", — розповів Беспалов.

Схоже, хтось із близьких друзів Ліди Лі "злив" Беспалову інформацію про можливі проблеми з алкоголем у співачки.

Ліда Лі п’яна
Скріншот із відео, де Ліда Лі пила з горла

Раніше "Телеграф" розповідав, що заміжня Аліна Гросу заговорила про татуйованого коханця. 28-річна артистка поділилася з фанатами думкою про зраду.